01 April 2009

"Sa le dam amenda la unguri"

O sa credeti ca sunt anti-unguri. Wrong, oh humans of small brains! Ungurii nu sunt bozgori cum sunt denumiti. Bozgor=om fara tara....si toti ungurii pe care ii cunosc se intampla sa fie nascuti in Romania, sa aiba cetatenie romana si sa invete limba romana in scoli(alaturi de limba materna). Desigur...poate este doar o coincidenta . Si chiar daca nu ar fi toate acestea, tot ar exista tara "Ungaria". Nu se "desfiinteaza". Ungaria din cate stiu este o tara, de unde deducem ca ungurii au tara, deci nu sunt "bozgori". Mai degraba ciorile alea scuipatoare de seminte sunt bozgori. Aia nu au tara. Si daca mai zice vreun carnat ca "tiganii *vine* din India" o sa inventez o metoda sa ucid oamenii prin monitor. Nu este nici o asemanare intre un indian si un tigan(ma rog....ambii sunt negriciosi, dar asta nu este o problema). Indianul respecta vaca, tiganul bate vaca cand ajunge acasa. Indianul nu fute nimic inainte de nunta, tiganul fute de cand i-a dat primul floc pe piept. Indianul danseaza(gayish, dar danseaza), tiganul pocneste din degete si se misca de la stanga la dreapta. Indianul este negru. Tiganul nu se stie daca are culoarea pielii de la natura sau de la nespalare. Indianul traditional este cinstit. Tiganul iti fura chilotii de pe tine cand ai 3 perechi de pantaloni deasupra si portjartiere. End of story.
Revenind la subiect...
Nu sunt "anti-unguri". Am destui prieteni unguri...nu se compara cu marlanii de Romania. Sa nu il puna Scaraoschi pe vreunul sa imi tranteasca in fata ca nu am patriotism. Am. Imi iubesc tara. Urasc doar oamenii din ea. De ce? Pentru ca nu sunt decat niste futaciosi spurcati(da, voi) care te agata pe strada scuipand seminte si iti pun mana pe cur "accidental" la metrou. Tovarase....accidental iti voi lasa o urma de bocanc pe mufa.
Si asa am ajuns la "povestirea" de azi.
Se facea ca eram la facultate, la nu stiu ce cacat de curs...."tehnici de redactare" cred. Vorbim total off-topic in amfiteatru...unii vorbeam despre Eminescu, altii( sau mai bine zis altele) vorbeau despre noua oja de la Avon. Ma pis in oja voastra!. Din vorba in vorba ajungem sa vorbim de Magda Ciumag, Ciomu', Tolea, Sexy Braileanca (gandul la ea functioneaza ca un spermicid), OTV...Ajungem si la unguri. Sare un destept din spate "-Ca astia ne fura tara!!" prietene....nu stiu cum sa iti spun....daca stramosii tai inapti au primit cu buzele tuguiate cotropitorii cu fundurile la inaintare, ce cacat mai vrei? Asta e. Mai si pierzi. Esti revoltat. Fii revoltat. Dar nu injura un pusti de 20 de ani care abia a invatat sa se scobeasca in nas ca "ti-a furat tara". El la 20 de ani nu ti-a furat tara. Ti-ai dat-o singur. De ce? Pentru ca esti roman si ai darnicia in sange. Am incercat sa explic gloatei de inapti cum sta treaba cu ungurii....si mi-e scarba sa ma gandesc daca nu cumva au tacut din cauza ca aveam o fata nu foarte prietenoasa...desi la fata locului chiar am crezut ca le-a placut opinia mea.
Buuuun....de la unguri...sarim la bucuresteni si la curatenia de pe strazi. Conversatie aprinsa. Eu injur. Un coleg se scarpina la cuc. Ma uit la coleg. Profa intreaba "-Ce masuri de sanctionare ar trebui aplicate pentru a-i invata minte?"(pe oamenii care fac mizerie-arunca porcarii pe jos) O colega...cu care umblu(sau umbla ea dupa mine mai bine zis)...not a very smart blonde....a zis foarte entuziasmata: "-Pai sa le dam amenda la unguri!".
Este insuficient sa spun ca m-am imprastiat de ras. Tot ungurii sunt de vina pentru mizeria din Bucuresti. Deja imi imaginam un grup de unguri, urcandu-se in tren...venind la noi cu pungi din acelea pline de gunoaie si aruncandu-le noaptea pe strazi....Suna plauzibil. Sa nu radeti. Asta ar explica totul.

Nota: Ma doare la hamsie care este parerea cititorului despre unguri.

5 comments:

  1. Domnisoara, ai face bine sa dormi acasa cu usa incuiata cand coboram data viitoare din tren cu pungile alea. :))

    ReplyDelete
  2. @Xaphiris: I like a little bit of danger :>

    ReplyDelete
  3. Dak imi permiti mumy..interventia mea de istoric(sunt la istorie, doar tu mi-ai zis sa dau acolo :)), va avea legatura cu originea tiganilor...Cik apar undeva prin sec IV - V...tot k niste "fara de tara" pe undeva prin Persia, da' cica erau stabili p'acolo...da' nu erau persani..plm..izvoru' nu-i clar...asa...si persanii i-au trimis in India..unde au inceput sa faca ce stiu sa faca si acu'....si astia (indieni) i-au luat la "bocanci" si i-au trimis la plimbare....si de atunci au parcat pe la noi...iar paradoxal...numele de tigan inseamna "intangibil"...ma rog...depinde acu' sub ce forma netangibil...:-??
    Cristi Bodom

    ReplyDelete
  4. sunt de acord cu tine. nu ungurii sunt de vina pentru "darnicia" noastra. cu atat mai putin de mizeria din bucuresti :))
    eu..din cati cunosc,si cunosc destui, sunt oameni super de treaba,cinstiti,prieteni adevarati,si se stiu distra. au un mod de viata diferit de al nostru care mentacim freca 24/7.

    ReplyDelete
  5. I'm 50-50% :P dar e adevarat. Tara asta ar fi faina fara oamenii din ea, ma rog, majoritatea..Multi imi spun ca ar trebui sa iubesc Romania pt ca e my homeland si blabla. Ala-i motiv? Poate am pretentii prea mari dar vreau sa merg pe strada fara sa aud "satana" la fiecare 2 pasi, sau tiganii (sau cocalarii ne-tingani :)) dar care le iau exemplul, so doar culoarea e diferenta,...poate) sa ne impinga dinadins, pt ca nu le place mutra noastra...atunci ar trebui sa injuram fiecare a treia persoana pe strada daca e sa ne legam de ei pt ce nu ne place la ei.si sa murim soon bineinteles, ca aia vin cu "verii si fratii", ceea ce inseamna vreo 50. Cum spuneam, nu pot intelege de ce nu-si vad unii de treaba...^^

    ReplyDelete