29 June 2009

O sa fie bine...

Timpul se scurge atat de rapid...
Parca mai ieri jucai leapsa in spatele blocului...parca in urma cu o secunda te urcasei pe garaje doar ca sa dovedesti ca baietii nu-s mai buni ca tine... Acum un minut ai calarit un caine, ai refuzat sa dormi la pranz si sa mananci. Acum o ora te-ai nascut si ai cautat sanul mamei ca ultimul fomist.
Anii vin repede peste tine...ai avut emotii cand ai avut primul prieten/a, la primul sarut...ai plans la prima dezamagire si ai zis ca nu mai vrei niciodata pana ai ajuns sa inveti ca oamenii sunt scarbe dar mai sunt si unii care merita si pierzi prea multe daca ii respingi pe toti din cauza unora. Ti s-a aprins luminita aia din ochi cand ai cunoscut un tip nou la vreo petrecere. Ti s-a rupt inima-n doua cand ti-ai dat seama ce greseala facusei. Dar nu era vina ta... Ai terminat liceul si ai ajuns la facultate, la fel de miserupist/a ca intotdeauna. Ai absolvit. Ti-ai gasit in sfarsit o slujba stabila la vreo firma si stai cu chirie cu cineva, fie prieteni fie iubiti/iubite. Inveti sa iubesti. Te dedici unei persoane si iti vezi viitorul alaturi de acea fiinta in ochii sai. Va casatoriti. Timpul zboara si te trezesti cu o fiinta lipsita de aparare in brate...si vrei sa ai grija de ea asa cum altii ar fi trebuit sa aiba grija de tine si poate n-au avut... Dar ti-e teama. Ti-e teama ca poate nu ai fost educat cum trebuie si ti-e frica sa nu ajungi ca cei ce te-au crescut...Dar nu...totul va fi bine....asa cum iti spunea in copilarie vreo persoana apropiata...
Depinde de alegerile pe care le faci...
Te poti lasa prada suferintelor sau te poti ridica si lupta.
Daca nu te-au lasat sa joci leapsa cu ei? Daca ai cazut de pe garajele alea si ti-ai nenorocit picioarele? Daca cainele te-a muscat si a trebuit sa faci injectii dureroase si ai ramas cu frica in sange, daca ai fost batut cand ai refuzat sa dormi la pranz sau sa mananci?
Dar daca nu ai avut sanul mamei sa te hraneasca?
Anii au trecut si ai avut prima ta dezamagire. Te-ai jurat sa iti bati joc de toti oamenii care or sa se apropie de tine. Nu te poti risca. Ai cunoscut un tip nou la o petrecere, te-ai dus cu el si acum stai si iti plangi de mila. Era vina ta, nu-i asa?
Ai terminat liceul fiindca te-au trecut profii din mila si la BAC ai copiat. Esti o epava. La facultate nu te-ai dus ca ai preferat sa bei, sa te droghezi, sa faci sex non-stop si sa....stai. Schimbi slujbele la cateva luni. Nu ca nu te-ar satisface, dar habar n-ai sa faci nimic si aia nu pot sa te tina acolo sa le incurci planurile. Stai cu chirie cu tovarasii tai ratati, probabil pe banii parintilor sau banii de la pustii aia pe care ii bati mereu. Nu ai invatat sa iubesti si iti bati joc de orice fiinta vie care-ti iese in cale. Te trezesti cu un copil in brate. Ai lasat-o pe proasta gravida sau ai ramas tu gravida. Te doare-n pula, evident. Il lasi tu pe la vreun orfelinat, sau il pastrezi si ai grija sa-l bati zilnic pentru ca asta fac ratatii. Se razbuna pe cei de langa ei pentru toate esecurile lor. O sa fie bine...ca vine dealerul in fiecare zi, la 7 seara.

Decide-te mai repede si vezi ce cacat faci sa nu ajungi fie ca dobitocii care te-au crescut, fie sa ajungi tu nasol chiar daca ei te-au sprijinit mereu.

Make a fucking choice and don't be a whinny little bitch. Life's hard, you say? It only just begun. Be a fucking fighter. "Survival of the fittest."

2 comments:

  1. nice thoughts .. you'll be just fine kid .. where are you hiding lately?

    ReplyDelete
  2. Asta-i cu mesaj! Bravo. Foarte interesanta. :)

    ReplyDelete