03 August 2009

Femeia modernă vrea la cratiţă

Pe forumul de pe un oarecare site de fanatici religiosi (care e o mare labă, şi îngeraşu’ meu păzitor e dă acord)...se găseşte o postare...a unei femei.
Anunţ din timp că această postare o să fie lungă si jignitoare.

Stii cum vad eu chestia...Dumnezeu a facut femeia din coasta lui Adam, da? Acum, prin Taina Cununiei barbatul si femeia devin un trup... Practic, din cate stiu eu, in corp creierul e ala care conduce... deci nu poti lasa pe mana coastei atributiile creierului...dar creierul, daca e destept si vrea sa functioneze organismul asculta si ia aminte la ce se intampla cu fiecare particica a corpului in parte...si ii da ceea ce are nevoie. Asa si in familie: barbatul e capul dar tine cont de faptul ca se sprijina pe gat, merge pe picioare, munceste cu mainile, etc etc si nu le neglijeaza si se preocupa de binele lor.
Si eu am observat o chestie: ascultarea sotiei de sot prmeste rasplata. Adica au fost situatii in care sotul meu decidea anumite lucruri. De cate ori o faceam pe-a desteapta cam iese prost treaba, desi poate aveam dreptate. De cate ori am renuntat la pozitia de sef, chiar daca hotararea lui parea sa duca in rapa, pana la urma a iesit bine. Dar eu cred ca si ascultarea de sot, la fel ca cea de Duhovnic trebuie sa fie pentru Hristos. In sensul ca ascult de sotul meu pentru ca asa imi porunceste Hristos prin apostolul Lui. Insa ascult de el atata timp cat nu incalca poruncile si nu merge pe cai strambe.
Mie personal mi se pare tare greu sa faci ascultare de sot cand toata societatea si media te invata ca practic asta fac doar prostii care nu sunt in stare sa se descurce singuri si nu au "personalitate". Poate ca femeia a castigat multe pe plan social prin emanciparea ei, dar cu siguranta a pierdut multa plata de la Dumnezeu... si asta o spun in urma luptelor care se dau in mine intre cea care vrea sa fie femeie crestina si cea care vrea sa imbine crestinismul cu femeia moderna.
Eu cel putin nu prea am modele in viata mea de femei crestine. Deci Il rog pe Dumnezeu sa ma invete sa fiu asa cum m-a gandit El. Si probabil cel mai bine ne poate invata ce inseamna a fi femeie si ce inseamna ascultarea Maica Domnului.”

End of citat.
Eu am rămas oarecum nedumerită după ce mi-a dat tovarăşu’ Samael copy-paste la porcăria asta notorie. Am făcut câteva scenarii, în speranţa că o să găsesc sensul ascuns din spatele cuvintelor.

1. Pizda asta proastă e into BDSM.

2. A crescut într-o familie unde tac’su venea acasă şi-şi trântea catrafusele în mijlocul casei şi se punea la masă, aşteptându-se să fie servit de proastă. O familie d’aia old-school în care dacă femeia punea o întrebare îşi primea porţia zilnică de bătaie. Căcat, îşi primea bătaie oricum.

3. A inhalat prea mult “duh sfânt”.

4. N-a avut televizor.

5. Ceilalţi copii nu s-au jucat cu ea când era mică.

Pe pizdele de genu’ le-aş steriliza. Din asemenea creatură iese fie o sclavă proastă care stă cu pizda în cratiţe toată ziua la fel ca măsa, fie un mărlan care se bese în timp ce-şi mănâncă ciorba de fasole şi după aceea va ieşi în lume şi va nenoroci femeile.
Urăsc 2 feluri de femei. Unul e genu’ ăleia pe care am citat-o. Celălalt gen este aia care luptă pentru emanciparea femeii dar când vine vorba să-şi care hoitu’ undeva îl pune pe bărbăţel s-o ducă cu maşina, care când vine vorba să se întreţină singură începe să zică că ea e doar o...femeie.
“Ascultare de soţ”, auzi la ea. Femeile de genu’ sunt nişte cârpe fără personalitate. Din câte ştiu, bărbaţii(normali) n-au nevoie de cârpe lângă ei. Poate să le spele chiloţii, dar nicidecum pe post de “partener de viaţă”.
Regret, dragi bărbaţi care trăiţi cu iluzia că o să ajung şi eu la “casa mea” şi o să devin expertă în mânuirea detergentului de rufe. Vai şi amar de bărbatul care mă ia de nevastă.
Pentru pizdele astea mironosiţe, că femei n-am cum să le numesc, am un singur mesaj: la cratiţă cu voi! O meritaţi.

5 comments:

  1. este ceva firesc in lumea asta.Majoritatea femeilor functioneaza pe principiul doctrina mesianica adaptata pe impulsul sexual.Si probabil,fara teama de un dumnezeu ridicol ,femeia aia s-ar destrabala in orgii de tot felul.Ea oricum are nevoie de o scapare si o eliberare .Deocamdata este produsul unei manipulari imbecile.Ea crede si nu cerceteaza.Dar nu simte ..E genul de tarfa crestina cu un barbat imperial si 2 copii facuti din laba. Eu nu as trimite-o la cratita.Eu as trimite-o la salonul morga apoi la vacanta cimitir.Dc ?Ca sa fie alaturi de iubitzelul ei Dumnezeu (oricum e atat de curva incat o are cu 2 in aceelasi timp: cu sotul ei pula fantastica si cu un invizibil arhicunoscut) .Pi.ES:Nu inteleg asemanarea asta catastrofala dintre tine si mama ta=)))

    ReplyDelete
  2. Ultimul rand zici ca-i din matrimoniale :))

    ReplyDelete
  3. imi vars toate matzele din mine cand aud sau vad astfel de astfel de specimene! mi-e scarba atat de vacile alea care in afara de stat toata ziua printre cratiti unsuroase si izmene imputite si de fatat vreun plod cand si cand (ca vezi doamne,asa zice popalaul cand face CACATL ALA DE CUNUNIE RELIGIOASA),cat si de tarfele alea intretinute de cate un bosorog cu multi bani (pitipoance d-lea de doi lei care umbla prin cluburi si magazine de fitze si isi plimba cururile si p****le flescaite---ca deh,la cate p**e au trecut prin ele...n-au cum sa mai arate bine--- in masini scumpe)
    ambele categorii SUNT DE TOT CACATUL,DE TOATA JENA!

    p.s. Scuza-ma daca am fost cam necivilizata in ceea ce priveste limbajul folosit! Crede-ma ca in momentul in care discut despre asemenea mizerii,asemenea putregaiuri care isi insusesc cu nesimtire numele de "FEMEI" PUR SI SIMPLU NU AM CUM SA FOLOSESC UN VOCABULAR ELEVAT!

    ReplyDelete