09 December 2009

Teleshopping

NOU! Acum si tu poti pierde prieteni - usor, in doar cateva clipe!

Iti prezint noua modalitate de a-i alunga pe oamenii din jurul tau. Te-ai saturat sa tot seduci la intamplare persoane cu care se combina amicii tai? Nu vrei sa cheltuiesti o avere pe combustibil cu care sa-i arzi animalele de companie? Uita de metodele invechite de a-i face pe cei din jur sa te deteste si sa nu mai vroiasca sa vorbiti! Acum exista o cale mai usoara de a deveni un animal sociopatic pe care toti o recunosc! Vorbeste tuturor despre ce si cum ai vrea sa futi!

Ai citit bine! Tot ce trebuie sa faci este sa divulgi detalii despre preferintele tale sexuale in timpul unei conversatii banale! Ai parafilii care pana acum te-au facut sa te simti iesit din comun? Nici o problema! Prin aplicarea metodei mentionate mai sus, poti utiliza acel lucru care te face special, sa te stigmatizeze oamenii ca "inca un weirdo" sau chiar "om cu probleme serioase"!

Scapa acum de excesul social in doar cativa pasi foarte simpli!

Haideti sa cunoastem cativa oameni care au descoperit cum sa foloseasca metoda noastra antisociala pentru a-si schimba viata definitiv!

Iti prezint pe T, baiat, 21 ani. Aflat la primavara vietii lui, era o fire activa si isi facea usor prieteni noi... Pana in ziua in care, la o bere cu doi amici, intr-o conversatie despre pornografie, acesta si-a dezvaluit bizara atractie catre acturi de zoofilie si pedofilie. De atunci amicii nu-l mai cheama la baut.

K, fata, 16 ani. Intr-o noapte, aceasta si-a dezvaluit tovaraselor de camin ca ea masturbase cu diverse legume cu forme falice. Garantat, viata ei de liceana nu va mai fi aceeasi! Cine stie pana cand si unde o vor urmari beneficiile unei astfel de marturisiri?

Daca crezi ca nu te numeri prin ciudatii ca ei, nu-ti face griji! Pana si cei mai normali oameni pot vedea rezultate de lunga durata dupa o inofensiva conversatie despre dorintele lor sexuale.

Uite-l pe D, baiat, 19 ani. Dupa un simplu schimb de cuvinte intr-o zi de vara, fosta sa bagaciosa a aflat ca acesta se simte atras de o cicaleala blonda cu panza de paianjen si lilieci in chizda sa abandonata ca un put de carbune. De atunci il evita toata gasca fostei pe D.

Apeleaza acum la aceasta modalitate inedita de a-i indeparta pe toti din preajma ta!

Promotie pana la sfarsitul anului! Daca pana in craciun nu reusesti sa-i faci pe oameni sa te ureasca, eu si echipa mea dedicata, te vom ajuta cu MINCIUNI! Ai citit bine! Vom spune minciuni revoltatoare si barfe desgustatoare despre tine, tuturor din jurul tau!

Nu ezita sa suni!
0727227334 sau 0 SA SCAP D EI

Acest program va este oferit de o minte torturata care nu poate dormi noaptea la ora 2. Persoanele mai sus mentionate, si povestea lor, sunt autentice. Habar nu am a cui este acel numar. Nu o sunati! Am pus-o doar pentru ca asa iese faza cu literele. Citi cu atentie bucatelele de ziar macinat in hartia igienica, daca apar. Eh, 'gamias odata hoitul in pat...

4 comments:

  1. waaw.
    ff fain frate.
    ador blogu asta:))
    ne scoate si pe noi din monotonie:">
    ::-x
    .

    ReplyDelete
  2. Mersi :D

    Pai incercam si noi sa atragem vizitatori: pentru fiecare vizitator unic, un copil infometat din Africa primeste un pachet de tigari si o bricheta.

    Ii ajutam si noi pe nevoiasi, mai ales in perioada asta a anului :))

    ReplyDelete
  3. :)))))))))))))) Rupe! Genial!

    ReplyDelete
  4. Oh shit! Sorry Diana. Am dat reject din greseala. Nu-s prea treaz dupa o asemenea noapte de sambata, scuze. :| Ma bucur ca-ti place noul "look" dar sa-mi fie cu iertare prostia :(

    ReplyDelete