21 February 2010

Cum sa devii faimoasa pe net

Aceasta postare se vrea a fi un mic ghid pentru acele dudui care doresc a dobandi faima in mediul virtual.

Pentru barbati este usor sa devii un pularau la care saliveaza toate copilele de 14 ani care se afla inca in crize de personalitate si cred despre sine ca inteleg muzica black metal. La 14 ani le atinge la corazon. Ca sa fii pularau internautic faimos trebuie doar:
- sa ai pleata - toate pizdutele saliveaza dupa pleata; e un "must-have".
- sa o arzi cult - daca te dai citit si satul de viata mediocra a umanitatii devii dintr-o data mai interesant.
- sa canti intr-o formatie cul - daca vrei sa agati o muiere tebuie doar sa canti. Nu neaparat bine, desigur. Talentul este mereu optional ca doar esti pe internet. Esti ce vrei tu sa fi.

Pentru pizde femei, in schimb...poate deveni destul de dificil. Urmeaza ghidul meu si iti promit negresit, neindoit, etc, ca vei obtine multe comentarii la poze si toata lumea te va lua drept exemplu. Toate etapele prezentate mai jos au fost testate si merg 100%.

Faza 1 - "Mingle"

Esti abia la inceput, micuta mea prajiturica de primavara. Lumea virtuala este un mediu nou pentru tine asa ca eu, mare guru internaut, te voi indruma si te voi modela, facandu-te sa devii o adevarata diva.

- Alege-ti o porecla cul. Toata lumea cul are pseudonime unice si cat mai originale. Adevarate "statements".
- Fii foarte sociabila dar nu lasa impresia ca esti la fel de inteligenta ca Bahmuteanca. Trebuie sa porti discutii deschise si intense cu oamenii si sa fii "exceptia de la regula". Fii zana cea buna. Toti s-au saturat de femei cu un interes profund (si inutil) pentru pantofi, posete si articole vestimentare. Toti vor femei care isi pot spune corect si inteligent opinia, care sunt "altfel".
- Invata sa iti faci layout-uri. Da-i pe toti jos de pe smecleu cu abilitatile tale de programator.
- Aduna sute sau mii de prieteni virtuali si imprieteneste-te cu toti prin comentarii amabile, dar care sa nu le gadile orgoliul. Tot ce spui trebuie sa reflecte latura ta spirituala, calda, mamoasa si protectiva. Stiu ca n-o ai, fa, dar prefa-te macar!
- Fa-ti o reputatie de "good girl". Fii impotriva divelor care ravnesc la popularitate.

Faza 2 - "Domination"

Trebuie sa intelegi, gugustiucul meu cu IQ de amoeba, ca Faza 1 dureaza in jur de doi ani. Pentru a-ti cladi o imagine puternica despre tine trebuie sa ai rabdarea unei caprioare de pe sosea care asteapta automobilul norocos. Cand ai ajuns cunoscuta pentru imaginea creata pana acum, urmeaza pasii urmatori...

- Du layout-urile la extrem. Transmite prin ele un mesaj. Trebuie schimbat des si perfectionat constant.
- Nu iti schimba nickname-ul! Nu vei parea o persoana cu incredere in sine! De aceea este important sa iti alegi cu intelepciune pseudonimul cand pornesti aceasta calatorie.
- Descrierea ta trebuie sa devina foarte directa, "edgy". Trebuie scrisa astfel incat fiecare pitpalac cu 8 clase care a nimerit pe profilul tau cul personalizat sa soarba fiecare cuvant de parca ar fi un vampir iar tu Buffy la ciclu.
- Acum totul devine mai greu. Trebuie sa adopti o atitudine rece, de la fotografii editate trebuie sa treci la fotografii de studio, sedinte foto, sa iti perfectionezi arta machiajului, care iti va fi cea mai buna prietena de astazi incolo.
- Ca sa pari mai interesanta trebuie sa fii interesata de digital art, make-up, alternative modeling, design vestimentar - pentru ca hainele tale trebuie sa poarte amprenta personala.
- Fa-ti un blog. Aduna o turma de oameni beti care nu au nici cea mai vaga idee despre cum esti in realitate si care o sa iti faca o mie de views in saptamana in care catadicsesti sa scrii ceva. Arde-o desteapta, culta si satula de toate pitzigoathele de pe planeta. Societatea asta te depaseste si tu vrei "altceva". Societatea te-a schimbat. Esti mai dura, mai rece, mai "nemiloasa".
- Esti pregatita...

Da, oamenii care o sa te pupe ocazional in cur habar n-au cine esti si ii doare in perineu dupa ce conceptii iti conduci tu viata. O sa ajungi imaginea pe care ti-ai creat-o. O sa le placa pozele tale, nu pentru ca ai avea un nivel minim de talent ci pentru ca ai devenit cul. Nu o sa te cunoasca nimeni dar o sa te placa oamenii. Chiar si aia care casca gura la tine, respirand tacticos pe urechi, si scot porcarii bine ascunsi dupa protectia tastaturii si a anonimatului.

Aceasta postare este un pamflet si trebuie tratata ca atare. Faptele prezentate exista insa si fac parte din categoria "sa facem haz de necaz".

19 comments:

  1. Fain articol...mere cu ala lui Laci

    ReplyDelete
  2. Buffy la ciclu=))))))Sa nu uitam ca la 'Books' pe HaiPa trebuie sa existe neaparat Paolo Coelho,Anne Rice si Cioran,in cazul ala toti o s-o considere pe prajiturica mare filozoafa.

    ReplyDelete
  3. deci...sunt o micuţă prăjiturică de primăvară?

    ReplyDelete
  4. Mai, aia cu "micuta mea prajiturica de primavara" imi place :)) asa sa imi zici de acum! =P dar si cupcake e ok. teeheehee

    ReplyDelete
  5. "stiu ca n-o ai fa..dar prefa-te macar!"

    ____

    :))) Foarte tare

    Dar ai sarit faza de final... cand dai dracu messul si lasi 3-4 cuvinte pe profil de hi5 [sau facebook sau blog] unor prieteni care-i vezi oricum in fiecare zi , dar e pacat sa nu-i zgandari la 3-4 noaptea cu cate-o "ciupitura" mediocra si ironica :) Dai dracu mesajele de la fani and shit care dau copy paste la alte 100 de gagici [iar daca nu dau ...eh ghinionul lor ca au dat de-o bitch careia ii e lene sa citeasca] ..si eventual iti este lene sa mai cunosti oameni noi decat cei pe care ii sti alive. Asta iti spun fiindca nu mi-am sters profilul decat un an jumate..ala de hi5.. si sincer spun, ca nu ma streseaza cat ma streseaza messul de multe ori :)

    Dar asta tine de conduita persoanei..daca ramane la stadiul de minora in lipsa de socializare..sau isi misca curu-n parc sa faca niste conditie fizica pt ea nu pt vreo pula din bloc.

    Frumos blog , felicitari. Standardele originale nu lasa vizitatorii-n pace nici dupa ce pleaca de aici. [si pleaca... CU CEVA... ceea ce nu intalnesti pe orice random blog al oricui, ca tot poporu are bloguri azi]
    Tine-o tot asa. ;)

    ReplyDelete
  6. de ce oferi secretul asa de usor...?
    it's blasphemy i tell you!:)))

    ReplyDelete
  7. @Nox Lamia: Pai nu, tocmai! Ca acum trebuie s-o arzi anti-trenduri din astea "puerile". Nu le place Anne Rice, nu se uita la Twilight, nu mai au "darkness" trecut la sectiunea "about me". Ne-am dat jos din ciresul inmugurit, da-ma dracu!

    ReplyDelete
  8. @Astaroth Priestess:Inteleg ca se cauta prajiturici evoluate:))

    ReplyDelete
  9. "micuta mea prajiturica de primavara"

    venin si miere. nice

    ReplyDelete
  10. ai facut cronica pentru Pythia- Beneath the Veiled Embrace pe metalhead. ro!

    i lurrrrrve you ;))

    ReplyDelete
  11. Ai uitat de semnaturile la poza de parca li s-ar fura fotografiile (desi sunt foarte proaste)

    ReplyDelete
  12. Sad things is that it's all too true.

    ReplyDelete
  13. Și... să înțeleg că au mers etapele pentru tine?

    ReplyDelete
  14. Bai, eu una nu ma consider "faimoasa". Nu am nevoie de faima (mai ales virtuala) cum nu am nevoie nici de haine "cul" sau alte tampenii. Dar am studiat, am observat la mai multe persoane si am notat. Trist este ca ce ai citit e cam adevarat.

    It's quite remarkable how you can make people believe in something...something that's just not there.

    ReplyDelete
  15. Daca ai vedea descrierea asta pe undeva ce ai spune? "Înjur ca un birjar,fumez ca o șerpoaica,și beau ca o lăcustă:)) "

    ReplyDelete
  16. Suna atat de cunoscut...eu una injur ca un tigan, fumez ca un turc dar beau ocazional (si limitat). Sa umblu turta pe strazi, incercand sa-mi ghicesc blocul nu mi se pare cul :-/ But that's just me.

    ReplyDelete
  17. Am vazut-o la o descriere de blog si mi-a adus imediat aminte de a ta. Eh...daca ar fi s-o formulez pentru mine... " injur ocazional, la nervi [si-atunci incerc sa ma abtin], nu fumez si beau ocazional [as in 'foaaarte ocazional' ]
    xD

    ReplyDelete
  18. Okkk... sunt din nou in partea nepotrivita a internetului... Oh haide, WHO CARES?
    Asa postare, ahahahaha! <3

    ReplyDelete