29 April 2010

Hmm... dati-i voi titlu, eu nu ma obosesc cu astfel de chestii triviale.

Iata inca o postare scrisa dupa urmatorul sablon: (1) va spun ca nu stiu ce-am vrut sa scriu, si nu stiu nici motivul pentru care scriu asta, cand de fapt le stiu dar ma prefac un miserupist ignorant ca asa e cul, (2) vorbesc despre cateva observatii cotidiene si le pervertesc cu remarce personale dupa care unii dintre voi (3) va dati seama ca am probleme la mansarda si doar pierdeti vremea citindu-mi ideile.

In timp ce percurgi acest rand, iti dai seama ca te numeri printre aia mai inceti la minte care nu si-au dat seama ca nu trebuie citit ce-i aici, sau poate esti ca mata ghinionista, si tu esti un pic mai curios, asa... Ei bine daca tot ai ajuns aici, stai un pic. Ia loc, serveste-te.

Deci habar n-am ce mi-a venit sa scriu asta. Ziua de azi a inceput ca fiecare zi de joi din ultimele luni. Seminar de Analiza Matematica II de la ora 12. Proful a intarziat si a plecat mai devreme. Am notat cinci probleme si am rezolvat una singura. Pula mea stie ce vom face la examen cu un astfel de randament. La 2 am vrut sa vin acasa dar Damnated (un tovaras) mi-a adus aminte ca avem si Logica Computationala dupa pauza. Tot incerc sa uit de materia aia oribila dar tot ma aminteste asta de ea. Cica prietenia la nevoie se cunoaste. Mori de SIDA! Nimic nou, o zi tipica de joi. Logica e predata de un retardat. E criminal tipul, orele sunt un dezastru total. Deci am impresia ca proful a ramas asa dupa un atac cerebral si vrea sa ne prosteasca si pe noi pana ajungem la nivelul lui. Nu, serios. Nu-i gluma ce face. La ora lui au aparut si colegii care "n-au reusit" sa vina la analiza. Inca o tura de strans maini. Pula mea!

Aici mi-a sarit mustarul, dar ce sa faci intr-o sala plina de copii din astia, gen filler? Nimic. N-am strigat nimic, n-am dat nici o palma, am stat acolo cu un tovaras si ne-am stimulat reciproc dezgustul pentru ei. Am devenit tot mai nervosi in timpul orei si am dat cu ironii si sarcasm in tot ce ni s-a ratacit in vizor. Ora 4, haleluia!

In statia de autobuz, am vazut cum doua tipe isi iau ramas bun cu o sceneta ciudata, corupta din gestul de pupici pe ambii obraji. In timp ce aveau capetele apropriate una de cealalta si nu-si vedeau fetele, una dadea priviri dispretuitoare celeilalte, gen "ce bine ca mi-a sosit autobuzul, nu mai suportam sa inghit aerul din jurul tau, tarfa mizera, infecta ce esti!" N-am vazut fata celeilalte tipe dar probabil ii facea si ea cu o privire gen "stiu ca vrei sa-mi furi barbatul dar eu dau o muie mai buna si chiar daca reuseai, eu mi-am tras-o cu al tau de mult deja, stii... cand a fost ziua ta?"

Asa ca l-am intrebat pe Damnated:
-Ce zici ma, care-i mai dezgustator? Stransul mainilor, care-i pe marginea homosexualitatii, sau atinsul obrajilor, cu buzele stranse, dar fara sa atinga ceva?
-Pai, chestia cu mainile. E o porcarie.
-Eu zic ca tot acolo is.
-Eh, dar mana o mai bagi in diverse chestii. Sa zicem doar mancarea, totusi.
-Da ma, dar unii au fata la fel de jegoasa. Er... da, sa ramanem la mancare.
-Bine ma, dar mancarea nu ti-o intinzi pe fata.
-Adica? Cum sa nu? Eu intotdeauna imi sterg farfuria cu mutra.
Umorul absurd e un mijloc foarte potrivit pentru a salva o conversatie de la neplacerea gandurilor pe care le scriu in sirurile urmatoare. Ma bucur cand nu-s de aceeasi parere cu un om inteligent si putem discuta. Bine, n-a fost cazul dezbaterilor in statia de autobuz.

Despre aceste doua gesturi de "cordialitate" va zic acum. E acelasi porcarie. Tot va atingeti pielea. Pentru o fractiune de o secunda, se pot citi de pe fetele voastre, toate sentimentele unul fata de celalalt. Tot dispretul, toata frica, furia si ura pe care o simte ala pentru tine... E o scamatorie de pupincurism (asta-i vorba lui maica-mea). Apoi mai vine unul de la pisoar si iti intinde mana nespalata sau isi aproprie fata una care pute a fel de fel de orori si vicii? Nu, multumesc. Dar facand pupatul pe chip la fel de jalnic ca si stransul mainilor, de fapt incercam sa las loc pentru obiectivitate, caci am mai multa experienta cu dat mana decat la pupicii astia. Asta cred ca-i din doua motive. Unu, am o fata care nu-i tocmai popou pufos si puderat de bebelus si doi, nu sunt gheu. Insa e o chestie homoerotica si la stransul mainilor, pare mi se. In anumite localuri sunt mari sanse sa dau de numerosi indivizi care sar sa-mi atinga pielea de parca as fi presedintele sau ceva. Mai apare si cate un tip zici ca are mana din plastelina. Adica mi-o intinde timp de cateva secunde bune, ma silesc sa-o apuc si sunt surprins, intr-un mod deloc placut, cand imi dau seama ca vrea doar sa-mi simta stransul ferm si barbatesc pe cand mana lui doar sta acolo. Macar stiu ce fel de pizda ar fi fara cromosoma Y. Ar trebuie sa incep sa ma apar cu replici gen "salut, usor cu mana, tocmai am facut laba si nu m-am spalat pe maini". Oricum asta ar fi pe jumatate adevarat. In fine, n-am strans mana la "have a nice day" cu Damnated. Stiam noi ca-i mai bine asa.

Permiteti-mi sa schimb subiectul la sfarsitul acestei prostii. Ca sa ma curvesc pentru comentarii (pula mea, am si eu zile din astea), voi arunca cu o controversa. Am gasit recent un site scris de si pentru misogini si fraieristi, unde sunt o gramada de aberatii inutile dar si niste replici geniale: daca femeile chiar vor egalitate, de ce se imbraca ca curvele?* In situatii in care iti zice "Asa ma ureste asta de la servici! Imi poarta pica si eu habar n-am ce are", egalitatea cu barbatii ar consta in replica "Si cui pula mea ii pasa?" Iar pensia de intretinere este mai obiectificatoare decat prostitutia si pornografia, pentru ca reprezinta pozitia legala si oficiala a statului, care e ca femeile nu pot face bani decat pe futaiul de alta data. Ha ha ha sexizum iz funneh indeed!

Trimiteti hatemail! O zi buna!

4 comments:

  1. Mdea...si pe mine mai sareau vacili sa ma ia in brate...si le simteam privirile deloc friendly in momentul in care muia lor dezgustatoare iesea din raza mea de actiune.
    DAR! Exista un "dar"! Cu unele persoane am si eu chestia asta; ne pupam ca la meeting-urile din Bamboo dar nu e de fatada ci e de prietenie. Ceva la modul: I can't fucking cuddle with you cause society imposes us to have sex afterwards so I'll kiss your cheeck and pat you on the back!

    ReplyDelete
  2. Yeah, it's a wonderfully open-minded society where any expression of endearment is immediately taken for signs of a sexual relationship. Some people's brain works like that of these little doggies that get so excited when they see you, they start humping your leg :-S

    ReplyDelete
  3. Ha ha ha sexizum iz funneh indeed!

    ReplyDelete
  4. shaking hands is good.
    hands/gestures are the primordial means of expressing one's self.
    therefore, shaking hands is the best way of greeting somebody.

    sheesh.

    ReplyDelete