12 November 2010

Who the fuck...

is Justin Bieber? [link]

Înainte de toate sataniștii dintre voi să-și facă cruce, creștinii să zică un "ce dracu" și ateii...mă rog, faceți ceva dintre alea la alegere.

Vedem acolo un număr de aproape 400 de milioane de vizualizări (știu că le creștem și noi acum, dar e în scop științific). O nouă serie de cruci și drăcuieli vă rog. Așa. Acum să luăm taurul de coarne și să vedem ce informații ne dă această nouă transpirație lipicioasă a industriei muzicale. Poate ne dăm seama de ce s-au înfipt atâția la chestia asta, eu chiar vreau să știu minunea.

Bun, clipul începe cu o cameră care se roteșe ampulea în juru țâncului, fară vreun alt rol artistic decat ca să admirăm brandurile care și-au desfăcut șlițul și s-au lasat supte de mirajul banilor. Aceștia vor proveni de la părinții copilașilor care vor urla pe lângă părinți că vor albume / tricouri / penare / pungi de plastic / fulare / papuci / batiste / oglinzi / prezervative / căni etc etc cu jastin bibăr pe care-l iubesc mai mult ca pe ei. Părinții se vor simți loviți în corason și vor achita tranzacția că să recapete admirația plodului.

Acțiunea apoi se schimbă în sala de bowling, care se vede că ar fi vrut să fie club (altfel ce dracu să caute mulțimea aia care se mișcă ca niște zombie în spatele "personajelor principale") dar de, hai să fim politically correct și să arătăm lumii că noi nu lasăm puradeii acolo unde masculii și femelele se bâțâie, trag pe nas și-și arată rușinicile.

Asta nu înseamnă că pizdulicea care evident că tre să ia ochii preafrumosului nu face mișcări lascive în timp ce aruncă bila respectivă. Fază de cascadorii râsului imediat apoi (00:40). Priviți cât de cavaler este puletele și ce frumos se poartă cu fata. O trage de bluză spre el. Așa să vă purtați, bă, cum să nu aveți succes la orice fată?

Dar ce tupeu jignitor că muierea îi dă cu flit (cât se poate de teatral și fals, dar nu contează). Uuuu, tre sa facem curte. Ia să te vedem. Prima mișcare (00:44) e saltul pe o suprafață mai înaltă, printre niște figuranți care nu știu ce se petrece. Bravo mă, am văzut asta și la maimuțe, ești tare. Urmează apoi un șir de vânturări în jurul femelei, care-și continuă respingerile clișeistice. Vai Doamne, cum poți să refuzi drăguțul ăsta? Of of.

Hopa, te apucă și dansu (1:15). Dar bagă și tu mai cu spor că parcă ai avea crampe. Opa! Stați așa că vine momentul cheie al clipului. Dați pauză la 1:17. Uitați-vă adânc și cugetați. Mai uitați-vă la numărul de vizualizări apoi mai dați o serie de cruci și draci. Așa. Să fie. Playyyyyy

Admirăm că mulțimea din jur parcă parcă ar da niște semne de viață. Dacă înainte se uitau ca vițeii la poarta nouă, acu i-a apucat să-i facă galerie. Că doar n-au venit să joace bowling ci să-și miroasă posterioarele doar doar mai o pun de o fuuuuuuu....politically correct. Observăm cum eroul vine pe un plan înclinat și ciupește fata de umăr, la fel cum maimuțoiul vine pe o cracă și ciupește partenera de ureche. Serios, am văzut la enimăl planet.

În cazu în care nu sunteți deja pe mut, e și un vers cheie în imediat apropiere:

I'll buy you anything / I'll buy you any ring

Dacă nu știați că dragostea asta înseamnă în ziua de azi, atunci ați aflat acum, na. Trecem apoi peste zvârcoliri și dat de-a dura peste masa de biliard (1:33), deoarece știm deja de legătura cu dragii noștri parteneri de evoluție.

În fine, pentru că țacanului nu prea îi ies lucrurile, e momentul să apeleze la alții. Începem prin a vizualiza niște scene de street dance, nu că ar exista vreodată într-un club de bowling, dar trebuie puse în clipuri de genu asta. Nu se poate fără, mă înțelegi. E ca steagu României pe ziarul lu' wc tudor.

E ridicol cum combină scenele respective cu puradelul care încearcă niște dansuri(?!) celebre aducându-le în preajma ridicolului. Și apoi la 1:57 ce vedem? ce vedeeeeeeeeeeeeeeem? Bă baiete bă. Știu că vrei să demonstrezi ce face industria cu noi, dar totuși...așa să-i arăți lu mă-ta.

Bun, acu toată lumea începe să danseze, probabil ca să mai ascundă din mișcările personajului principal. Și oricum, se putea întâmpla altceva? În plus, toată lumea iubește dansul, uite că pizdulița deja zâmbește. Ce cuuul.

Apare și Ludacris la 2:14 fiindcă singur oricum nu prea mai duce. Bânguie și el ceva cu iubirea care nu l-a fuuuuuuu...politically correct, asta în timp ce păduchele își scutură mătreața la 2:25. Termină și el fără să fi adus ceva nou sub soare, apoi vedem că daaaaaa, toată lumea danseaaaaaaazăăăă, inclusiv gagica. Nu știu de ce are mișcări de parcă e pe fast-motion, dar probabil era prea excitată.

Printre bățâielile și antitalentul care urmează fiți atenți la 3:04. Recunoașteți mișcarea? E drept că el are o bandă rulantă dedesubt dar na. Ce vreți acuma. Michael probabil a făcut gaură în coșciug de la atâta răsuceală (deși noi știm că-și face cruci și draci pe insula tropicală unde se află de fapt în timp ce citește blogul nostru).

La 3:16 observam o sculptură post-modernă formată din protagoniștii clipului și care probabil e singurul moment sincer din toată afacerea. Pentru Ludacris, hehe. Na...și vine și finalul în care fata se comportă ca o gâsculiță proastă reprezentativă a speciei (în viziunea ăstora care au tras filmu') și îî acceptă avansurile marelui erou al adolescenților, după o lungă și grea trudă pline de învățături pentru viață. Ce ți-e și cu fâțele astea, tre să te dai în stambă ca să te bage în seamă.

Cam asta e, la nivel vizual. De muzică să nu vorbim, că mie unul mi-e chiar rușine. Ar mai fi de zis că cel mai probabil amărâtul ăsta de copil nu are nicio vină în toată treaba asta și el chiar crede că face ceva frumos. Din punctul ăsta de vedere să sperăm că va avea un pic de timp să viseze frumos. Că mai departe...revenim iar la tipu' de pe insula tropicală care a pornit și el la o vârstă asemănătoare și cred că tare mult i-ar place să-i spună o vorbă, două. Nu-i așa Michaaaaaaaeeeeeeeeel?

Închei cu o ultimă constatare din clip. Nu-i așa că-i drăguț cum la sfârșit cei doi copii de 13 ani, (exemple absolute pentru milioanele care devorează clipul zilnic) pleacă ținându-se de mână și ducându-se ca sa citească cărți Disney înainte de somnul inocent? Ei na, doar nu credeați că se duc să se fută.

13 comments:

  1. MJ reads The Black Sugar Coated Handcuffs xD

    PS: Nu pot sa urmaresc clipul. Mi-e rusine.

    ReplyDelete
  2. http://www.youtube.com/watch?v=zMwyvWfcncs varianta mai scurta

    ReplyDelete
  3. Mie îmi place varianta lungă. Foarte lungă. De 800 de ori mai lungă:

    http://www.youtube.com/watch?v=QspuCt1FM9M

    E drept ca nu e aceeași piesă, dar oricum Justin Bieber never sounded that good :))

    ReplyDelete
  4. hooooly shit, cel cu ideea a facut un miracol. si ideea linkului era ca'i rezumatul postarii tale :p

    ReplyDelete
  5. Hey, everyone stop making fun of her :P
    http://funnypicturesofpeople.net/wp-content/uploads/2010/07/stop-making-fun-of-bieber.jpg

    ReplyDelete
  6. =)))))))) este mult prea tare postarea ta

    ReplyDelete
  7. Vai cat am ras:)))

    si am bonus!!

    http://www.awkwardboners.com/2010/04/bieber-boner/

    Ador privirea chinuita si mana care incearca sa ascunda ciorapul indesat in boxeri...aaaa bonerul:))

    ReplyDelete
  8. am aproape 130% aceeasi opinie despre pussy asta senzuala, care are mai multe de doua ori mai multe dislikeuri (unu de la mineeee!) decat like-uri la clip. biiine, ma rog, sa zicem (doar sa zicem) ca numarul fetitelor de 13 ani e limitat... probabil bieber cand creste vrea sa devina baiat

    ReplyDelete
  9. a, vreau si eu o tema de'asta mai serioasa. cum fac?

    ReplyDelete
  10. O temă mai seriosă in subiectele abordate sau la blogul tău? :))

    Pentru chestiuni vizuale tre să aștepți să reintre prezența feminină în dimensiunea care trebuie. Știam și eu într-o vreme, dar mi-a ieșit din scăfârlie.

    Atunci am învățat de pe google, căutând ce aveam nevoie și apoi observând ce calamități se întâmplau.

    Daca era vorba de conținut, just ask ;))

    Cât despre Bieber, sunt curios să aud ce credeți voi că o să se întâmple când o sa i se îngroașe vocea. Care va fi reacția producătorilor?

    ReplyDelete
  11. o tema = layout/background, shits like this

    ReplyDelete
  12. the backgroung >>morbid angel - altars of madness album cover..XD

    ReplyDelete
  13. Michael plange.
    Pe insula, la soare.

    ReplyDelete