18 August 2010

Audienţă

Bârfa satului ne-a adus recent la cunoştinţă faptul că între prea-strălucitorii zei ai perfecţiunii muzicale absolute s-a iscat o mare şi periculoasă nelinişte. Astfel, producătorul care a lansat-o pe zâna Kylie Minogue s-a încordat în sublima-i înţelepciune şi s-a avântat cu tunete şi fulgere asupra neprihănitelor muze Britney şi Gaga acuzându-le că [...pauză dramatică...] "ar contribui la sexualizarea copiilor". Evident, înălţimea sa nu se referea la tehnica patentată de defunctul ţopăitor cu variabile culori ale feţei ci doar susţinea că versurile şi show-urile împricinatelor (muzică oricum nu prea găsim pe acolo) "forţează copiii să crească înainte de vreme".

Cercetătorul ştiinţific Ştefan Şoimescu explică: "În privinţa celor dezvăluite, explicaţia raţională este aceea că în proximitatea vizuală şi auditivă a celor două subiecte se produce un rift spaţio-temporal ce absoarbe populaţia cu vârste fragede şi îi aruncă înăuntrul şi în afara unor dimensiuni în care aceştia sunt, teoretic, cu organul sexual mai mare. Există totuşi şi un element îngrijorător, anume că după experienţe repetate ale acestui rift se pare că se manifestă o acută formă de oligofrenizare. Cercetările continuă şi vom reveni cu amănunte."

În privinţa acuzei de sexualizare prematură, doamna doctor Stâncuţa Izmăneanu detaliază: "Aceşti îngeraşi inocenţi pot foarte uşor să vadă mult prea devreme un sutien sau chiar chiloţei, vă daţi seama. Ei sunt foarte curioşi şi imită orice, iar astfel pot apărea situaţii foarte jenante pentru părinţi, când băieţaşii vor începe să pună întrebări despre cocoşel iar fetiţele despre sânişori. Să nu mai vorbim despre versurile instigatoare la comportamente indecente. Dacă acestea intră în vocabularul micuţilor se va dezvolta o întreagă societate bazată pe lucruri necuviincioase, alimentată mai ales de Internet, un mare rău dacă mă întrebaţi pe mine. Oare unde vom ajunge?"

Contactat pentru a comenta situaţia creată, preotul din sat a oferit un discurs neîntrerupt timp de trei ore despre căderea în păcat, punctat cu citate extrem de adecvate provenite din mai toate publicaţiile religioase, urmat de o rugă către Dumnezeu pentru salvarea sufletelor, in special dacă acestea vor contribui la ridicarea noului lăcaş de cult din beton armat, trepte de marmură de înălţimea unui om şi două lasere care într-un act umil să brăzdeze cerul în faţa bisericii "aşa cum a văzut el la magazinele cele mari". Din nefericire o defecţiune tehnică a făcut ca atunci când am încercat să ascultăm înregistrarea discuţiei pentru a o reda în text nu am putut discerne decât "Doamne chinuieşte" repetat la nesfârşit...

O altă reacţie negativă vine dinspre criticul muzical Latunschiorici care a declarat că: "Stimată adunare! Este de o ipocrizie crasă faptul că acest producător trânteşte astfel de acuzaţii! Onorat auditoriu, oare el a uitat că însăşi protejata sa a început să obţină ceva mai mult decât o ceapă degerată atunci când a scos clipuri în care-şi arăta lasciv membrele inferioare în faţa unor dansatori cu veioze pe cap creionând versurile despre ceva ce nu-şi pot scoate din cap? Jenibil, stimaţi domni!"

În fine, profesorul universitar doctor inginer conferenţiar Titus Antoniu Marc Iulian Octavian concluzionează: "Domnule, mă scuzaţi că voi vorbi într-o manieră mai populară, dar eu cred că degeaba se futilizează toţi cretinii ăştia în discuţii. Plozii deja umblă brambura, trag pe nas şi se fut pe la colţuri. Lasă-mă pe mine cu Britni şi Leidi nu ştiu cum. Peste tot e futai, uită-te la cum se îmbracă toate fâţele, ce ştiri şi filme sunt la televizor, ce reviste la chioşcu de ziare, cum angajările se fac numa pe supt pula. Asta ca să nu mai zic că am văzut-o eu pe curva de fiică-mea pe ce site-uri umblă. Cică socializare. Işi pun toţi mecla pe acolo şi speră să şi-o tragă unii cu alţii, asta e. Dar vă zic eu, mai mult de o labă gratuită nu capeţi de acolo. Aşa că mă fut în treaba asta cu muzica şi plozii, vă zic eu problemă. De 50 de ani sunt în învăţământ şi hoţii ăştia îmi..."

Având în vedere cele prezentate, colectivul nostru redacţional a luat decizia că nu se mai poate aşa şi este nevoie de mai multă responsabilitate. Datorită faptului că dorim să propăşim o societate bazată pe adevăratele valori moderne (care vor fi stabilite la următoarea şedinţă) dorim să adresăm cititorilor noştri următoarea întrebare: Când şi în ce fel v-aţi simţit sexualizat de publicaţia noastră?

3 comments:

  1. Bai, eu vorbesc/scriu pe blog ca la birtul comunal...deci un minor care-mi citeste vulgaritatile s-ar putea sa plece nitel mai tamp de aici. Ma rog, o sa-l destepte negresit tiganii de la colt, partarii de prin scoli si vorba ta, futaiurile de prin licee.
    De sexualizare nu cred ca e vorba ci doar de exprimari mai...you get my point.

    ReplyDelete
  2. vai da shi frumuoooos!

    cel mai tare discursul profesorului universitar doctor inginer conferenţiar Titus Antoniu Marc Iulian Octavian

    ReplyDelete
  3. Nea Titus Antoniu Marc Iulian Octavian ala ruleaza.

    ReplyDelete