02 August 2010

Hate of the day: Femeile care confundă bărbaţii cu poşetele

Le ştiţi cu toţii. Sunt pizdele alea care se combină o dată la 5 ani cu unu’ pentru că au avut bulan să-l prindă beat turtă prin locuri putrede gen Control, Club A, etc. Şi relaţia lor e una care durează de mulţi ani, deşi individa este genul de fată pe care o prezinţi doar părinţilor, ca să le arăţi că nu eşti curvar. Adevărul ăsta e: muierile de genul arată a pocăite şi sunt ideale pentru cina de vineri în familie dar cam atât.

Şi pentru că amărâtul de bărbat nu vrea ca toţi prietenii lui să o cunoască pe duduia lui şi să-l creadă zoofil, se va antrena în activităţi gen mers la munte – nu pentru a respira vezi-doamne aer curat ci pentru a-şi ascunde creatura de ochii curioşi ai lumii. Bărbatul este deci acaparat într-un fel de cuşcă invizibilă, o dată din cauza specimenului de lângă el si o dată din cauză că îi este imposibil să iasă în lume fără urâtă, spre a socializa cu alţi umanoizi pentru că din momentul în care şi-a pus mâinile pline de negi pe el, slabe şanse să mai aibă contact cu alţi oameni.

Şi nu asta e deranjant. Tre’ să aibă şi urâtele plozi mai devreme sau mai târziu.

Ce mă seacă este faptul ca pizdele de genul îşi tratează masculii de parcă ar fi nişte poşete. Sunt de o posesivitate întâlnită doar la câinii dingo hămesiţi care se bat pe singurul os pe o rază de 100 de kilometri. Merg pe principiul “este al meu”. Dacă bărbatul are vreo amică, urâta va avea grijă să-şi marcheze teritoriul, folosind ca arme de îndepartare a “competiţiei” priviri urâcioase, remarci ironice, călăriri succesive şi replici tăioase, încercând să acapareze atenţia pulărăului mai ceva ca un păun care-şi desface ostentativ coada.

E OK să fii teritorială că doar eşti pizdă şi nu ştii să faci ceva productiv (cum ar fi să scrii pe blog) dar în momentul în care o arzi disperată nu dovedeşti decât că eşti un rahat mediocru care a avut noroc să găseasca o mărgică iar acum tremură la gândul că cineva ar putea s-o fure. Dacă o să vină la mine vreo muiere şi o să-mi zică să stau departe de “al ei”, având în vedere că am majoritar prieteni tipi, îmi voi scoate mirişugul falnic din geanta-mi imensă (în care de altfel încap şi cadavre). Nu o bat, nu nimic – mirişugul în sine este suficient de dramatic.

Bărbatul nu este poşeta ta!

Nu l-ai cumpărat, nu l-ai câştigat la loterie. Pe o poşetă dai bani. Este a ta. Dacă ţi-o fură vreo altă pizdă ai tot dreptul să-i rupi mufa. Dacă o alta îţi fură sacul de testosteron îi face lui o favoare, dar şi prietenilor săi la fel de retardaţi ca el care nu l-au mai văzut de secole din cauza urâţeniei tale.

Mi s-a întâmplat o singură dată să am de-a face cu o muiere de genul şi mi-am adus aminte astăzi după ce am asistat la o conversaţie în temă. Nu aveam nicio treabă cu febleţea ei dar a considerat de cuviinţă să se bage în discuţie, vizibil deranjată de faptul că pulărăul ei discuta cu altă fiinţa umană.

6 comments:

  1. Sunt "minunate" aceste sa le spunem domnisoare. Sa le vezi in 3-4 ani cand le apuca maritatu' si iti flutura pe sub nas verigheta hidoasa si grosolana. O sa vrei sa le calci pe cap repetat.

    Btw, nice blog! Chiar ma amuza ce scrii. Keep on the good work.

    ReplyDelete
  2. Pai reusita unei femei de genul in viata se masoara in functie de raspunsurile la urmatoarele intrebari:
    Am un inel pe deget?
    Ma barfesc vecinii?
    Stau intr-un casoi mare?
    etc.
    Asadar ai dreptate...toate o sa aiba grija sa se laude cu bucata de metal aurit de pe deget, de parca le-ar face mai bune sau mai capabile de o relatie.

    Merci pentru aprecieri! Te stiu din "blogosfera" de ceva vreme :)

    ReplyDelete
  3. off topic : arata extrem de bine noul look al blogului ..ma face sa vreau sa intru mai des :)

    Roxana (nightfall)

    ReplyDelete
  4. Am intalnit specimenul la faza de inceput...in care il "indeamna" pe el sa te indeparteze ca altfel il paraseste...so fucking lame!

    ReplyDelete
  5. ce este un mirisug, si mai important, ai geanta?

    ReplyDelete
  6. Mirisugul e ca lerul - nimeni nu stie ce e dar suna funky.
    Cum sa nu-mi stii ma geanta de piti?

    ReplyDelete