17 November 2011

Hatred

Unii oameni, în special o chestie din Constanța (IP-ul și toate cele nu le voi posta aici deși ar merge făcute niște glumițe de prost gust) nu ar trebui să aibă acces la internet.
Primele ei căutari pe Sfântul Google au fost amuzante, ne distrarăm cu totii pe Facebook dar se pare că a fost nevoie de un sequel. A se observa imaginile de mai jos, e păcat să râd singură, își face lumea o impresie proastă despre mine și crede că sunt nebună.
Pisi, doar pentru că tu ai un nivel al moralității scăzut (îți știu povestea dar sunt simpatică și nu o voi aduce în discuție în public pentru că încă mai am bun simț) nu înseamnă că asta se aplică și în cazul meu.
Să nu crezi că vreau să te opresc, din contră - te rog continuă. Această ură nemotivată ce se extinde deja de vreo 3 ani (îți mulțumesc, fundul meu trebuie să fie foarte important pentru tine dacă vrei să-l pupi așa de des) mă încălzește. Dacă îți stârnesc asemenea reacții înseamnă că îți stau în drum cu ceva, ceea ce mă face să chicotesc ca o preșcolară. Uite, te-am băgat în seamă. Să-mi trimiți hatemail să nu ma simt singură!





PS: O sa fiu curvă când nu o să mai fiu matroană.

15 comments:

  1. Ai putea sa ii spui fetei( din cate am observat e un ea) direct printr-un email. Sau sa nu mai cauti aceste lucruri ca sa nu te faca sa te simti nasol, fiecare dintre noi mai cauta de curiozitate pe google numele unui om cu un cuvant mai ciudat poate paote gaseste ceva. PS: Eu sunt tot din Cta( bine acuma mai mult merg prin tara) si stiu ca mai demult era o tipa care iti folosea numele pe hi5 din Constanta :)). Poate din cauza ca are numele tau cauta lucrui despre ea sa vada daca a scirs cineva ca e cum e pe internet. Pss: Sper sa nu se agraveze aceste ciudatenii

    ReplyDelete
  2. Buna!
    As vrea tare mult sa-i spun direct decat sa bag pe blog prostioare de genul insa hi5 nu mai am de mai bine de 2 ani iar de mailul ei nu am facut rost (oricum ma indoiesc de faptul ca mi-ar raspunde).
    Cautarile astea imi apar automat la pagina de statistici dupa care pot sa folosesc alte unelte in caz de ceva pentru a afla si alte date, nu doar cuvintele cheie cautate. Nasol nu ma va face sa ma simt pentru ca stiu ce fel de om sunt. Este posibil sa ai dreptate in legatura cu cautarile ei dar pare sa fie ceva mai "profund" de atat :))
    Oricum, merci pentru sugestie!

    ReplyDelete
  3. E penibil de amuzant. :)) Uite aici o dedicație: http://www.youtube.com/watch?v=OeIG_v7zoBc

    ReplyDelete
  4. Vad CA COnstanta e plina de fetiscane cu probleme psihice profunde.
    Am avut si eu troubles cu o idioata de-acolo.

    Tsk tsk.

    ReplyDelete
  5. Nu stiu dar eu vreau sa beau o bere cu fatuca asta (si cealalta constanteanca; probabil au iesit din aceeasi muma, asa s-ar explica multe).

    ReplyDelete
  6. Not sure if Drazah is on my side or just hating my guts :P

    ReplyDelete
  7. Hating your guts?! Nicidecum. Mai trollez și eu din când în când. E amuzant cum cineva(?) a dat search la chestii de genul, probabil în mintea(?) ei își imaginează o colecție întreagă de gangbang-uri violente și scârboase cu tine dar nu are curaj să-ți spună; altfel spus, e frustrată în ultimul hal. Cred că știu de cine vorbești, dar nu vreau să-i fac reclamă aici. Și dacă tot i se învârt în creieraș chestii ca muie, spermă, bdsm poate vine și pe la București pentru niște senzații tari. Câteodată, o d-asta e chiar bine venită. :))

    ReplyDelete
  8. I saw Me Gusta , I clicked.

    ReplyDelete
  9. Nu stiu daca o sa spun bine, dar crede-ma nu te sfatuiesc sa faci lucruri mai putin legale pentru a afla cat mai multe date despre domnite. Chiar nu se merita, atata timp cat nu au facut vreun blog in care sa te insulte sau alte mici tampenii ( tot ce s-a intamplat a fost sa scrie discret niste cuvinte pe google, cat sa duca la un articol in care ai vorbit despre un subiect pe care le interesa).Sincer mie mi se par urate decat ultimele 3 cuvinte cheie, restul cuvintelor chiar ca au fost tastate ca sa duca la un articol scris de tine (asta e parerea mea). Oricum din cate inteleg aceste ciudatenii sunt de mai mult timp.
    Stiu ca si eu mai demult am scris la google "Astaroth Priestess criminale", sau ceva de genu ca sa ma duca la un articol care vorbea de "Top cele mai criminale femei din lume", de pe metalhead, scris de tine, deci nu trebuie sa iti faci griji. Ceea ce e cel mai deranjant e ca iti foloseste numele cu care te semnezi la anumite lucrari.
    PS: Promit ca daca o mai REVAD prin Constanta o sa o opresc.
    PSS: Scuze ca scriu fara sa sti cine sunt dar deocamndata sunt intr-o stare de autoizolare, in care nu vreau sa am de-a face cu oamenii, ca sa imi iasa proiectele "perfecte".
    Nu glumesc cu faza de a o oprii daca o vad. Iti urez numa bine. Iar astaroth de constantza beware i'm gonna rape you!! (doamne ce tampit sunt:)) )

    ReplyDelete
  10. @Drazah: Stiu, mai, te miroseam daca "imi detestai maruntaiele".

    @Anonim: Stay tuned, peste cateva luni e posibil sa fac un concurs/giveaway cu tricouri cu meme-uri, doar sa ma redresez financiar.

    @Persoana X: Evident, nu fac chestii ilegale ca sa aflu IP-uri si alte chestii, doar folosesc diverse tool-uri pe care mi le-a oferit sfantul internet.
    Mai, chiar daca trebuie "oprita" prefer sa nu pun pe altcineva sa-mi faca treburile murdare.
    Pai da, a cautat cuvintele alea pentru a afla probabil mai multe despre < s >panza de paianj...< /s > vasta mea experienta sexuala sau alte mizerii de genul, nu cred ca voia sa citeasca ceva scris de mine. Let's be Sirius here :D
    Aha! Deci tu esti persoana care mi-a cautat pe Google cazierul! Oricum, multumesc de poposire!
    Lizzie out and back to work before my boss cuts off my ovaries.

    ReplyDelete
  11. Realizezi ca ai pornit o campanie impotriva ta pentru faptul ca ai bagat in seama doar o tipa/tip,e simplu a primit atentia ta asta isi dorea,iar acum acest lucru probabil va avea un fel de reactie in lant(pentru ca se trezesc mai multi/multe avand in vedere ca ai dat atentie).Imi pare rau de pe acum daca o sa am dreptate,dar daca iti pasa de ce scrie cineva care habar nu are cine esti dar te detesta doar pentru simplu fapt ca existi inseamna ca iti trebuie o pauza de la internet sau cel putin de la chestile astea care scaneaza cine/ce scrie despre tine pe google.Poate suna foarte aiurea ce spun dar consider ca esti o persoana care intelege defapt unde vreau sa ajung.(hint:iti faci rau singura)
    Take care!

    ReplyDelete
  12. Imi dau seama ca poate exista persoane suficient de imbecile cat sa se ocupe cu astfel de copilarii si au luat-o ca pe o invitatie deschisa si ma bazez chiar pe asta.
    Iti zic atunci cand o sa se intample si ce am vrut sa obtin :) Trust me on this one, sister.

    ReplyDelete
  13. uliuliu ce viziune limitata in capsorul mneaei! imi aduce aminte de Dexters' laboratory, episodul cand Dexter a deschis capul lui DeeDee si avea un fel de bob de mazare drept creier

    asta e ultima portita, cand cineva nu are de fapt ce sa critici la o femeie, o face curva

    dar nu mai baga atata in seama toate copchilele cu taratze in cap!

    ReplyDelete
  14. mai fa un update la asta :))

    ReplyDelete
  15. Woow ma intreb cum a putut asocia haterul cuvinte cheie cu blogul tau? Dubioooos.

    ReplyDelete